Besøg -Món- La Bassa

Der er flere måder at besøge -Món- La Bassa på. På hverdage får vi ofte besøg af skoleklasser. Om søndagen har vi åbent for private. Vi arrangererogså begivenheder og fester, og det er også muligt at leje -Món- La Bassa til private begivenheder eller fester.

Donationerne, som dette genererer, er en stor hjælp. -MÓN- La Bassa er en NGO, og alle donationer går til at øge velfærden for de dyr, vi har reddet, og arbejder for at garantere dem et værdigt liv, fri for smerte og lidelse. -MÓN- La Bassa redder liv – og alle donationer hjælper os til at forbedre dyrenes livskvalitet og gøre faciliteterne bedre.

Ved at besøge -MÓN- La Bassa hjælper du os – Vi har brug for dig og din donation for at gøre det lidt lettere for os at imødekomme dyrenes behov.

Hvis du er i Danmark og gerne vil besøge Mon La Bassa, er det måske det mest simple at kontakte Cecilie og Jesper i den røde bus: De kan hjælpe med det praktiske. Det er også muligt at arbejde frivilligt på gården, hvis man ønsker et længere besøg.

Cecilie og Jesper kan kontaktes på contact@regrowcommunications.com